Kistamässan 18-19 mars 2025

DataProtect Sverige AB
CyberLock till Sverige

CyberLock till Sverige

Hur håller ni kontroll på er organisations fysiska nycklar? Risk för borttappade, stulna, kopierade nycklar kan skapa enorma skador och förluster. CyberLock löser problemet och gör er hantering så mycket enklare och säkrare.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Mötesplats Samhällssäkerhet
Julia Sköld

Försörjningsberedskap i Fokus: En Intervju med Freddy Jönsson Hanberg

I takt med att världen ställs inför en rad globala utmaningar, blir frågan om försörjningsberedskap och förmåga alltmer relevant. I samband med Beredskapsveckan satte vi oss ner med Freddy Jönsson Hanberg, Styrelseordförande för Totalförsvarsstiftelsen och spåransvarig på Mötesplats Samhällssäkerhet, för att diskutera dessa centrala ämnen.

Read More »
Mötesplats Samhällssäkerhet
Helene Pratt

Nytt samarbete sätter fokus på Sveriges digitala resiliens

Mötesplats Samhällssäkerhet kan med glädje meddela att RISE, Research Institutes of Sweden, kliver in som ny samarbetspartner med syfte att stärka Sveriges motståndskraft och digitala resiliens i en tid präglad av ökade digitala hot. Genom detta partnerskap kommer de två organisationerna att förena sin expertis och sina nätverk för att främja samverkan och kunskapsutbyte inom områden som cybersäkerhet, informationspåverkan och krishantering.

Read More »
Scroll to Top